Wednesday, November 3, 2010

Zaman Batu Hanyalah Penipuan Semata-mata

uit2.. cita best ni..
aku baru dpat video..mmbe aku tnjuk..
ni pasal satu lagi konspirasi yg puak2 Freemason ni bwat..

aku x paksa korg smua pcaya bnda ni..ni terpulang kpada individu masing2..
aku dah follow mcm2 konspirasi teori, shocked.. tu je apa ak bleh kata bwat masa skrg...
aku suggest korg pon follow la apa2, tgk..camna kita di-toy-kan..
insyaAllah..klau aku smpat..byak lagi aku akn post pasal konspirasi2 ni..

apa2 hal..korg donlot dlu yg ni..sorry..maybe dah rmai tgk..just spread the video okeh..



Download Link:


pass:   kambing


*please report if link broken.
*best view in Media Player Classic

thank to Brofat (Blog ni dah ditutup)

No comments: