Monday, December 27, 2010

Derita Merindu

adess..
gila ah post aku kali ni..
hahah..
ok..
sesapa yang rasa nk termuntah or nk ter-keluar usus besar..
jangan baca post ni..!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jem..aku terpaksa ngaku aku rindu dia kot..
maw x..brapa bulan dah x jumpa..
skali jumpa, kjap jer..
aduyai..(sad expression)
nak ikutkan ati aku nk stay sampai mlam..
tp aku tinggal kad kt pak guard+ada aktiviti mlam tu..

jmpa kjap sgt..sembg pon bleh bilang ngan jari brapa patah..
aku yang kat kelas dianggap 'RAJA' ni pon ttiba jadi malu smcm..
aku ni sorg yang pemalu..
igtkan aku sorg jer yang malu..skali ngan bunga aku ni pon malu..
aiy0..

tp xpa..aku bersyukur dpat gak jmpa dia,,
hehe..
daripada x jmpa langsung..
drive moto pnya laju nk g jmpa..
tp xla laju sgt..sgt yang blkang tu ttinggal plak..

gmbr pon xda nk ltak kat cni utk show off kat korg..

ATTENTION: Sesapa yang ada gambar tu bak aku jap, nk upload...

actually bkan nk show off...
tp nk ushar2, biaq ada dlam blog ni..
heheh...

nk ikutkan byak lagi nk tulis..
tp seyes x larat..ngan programming+autoCAD lagi..
nk muntah dah pon..
so..nk td0 ah..
salam.. peace!

2 comments:

Yunna Nordin said...

awww sweett!
IMISSYOUTOOSAYANG!

md duan said...

hahah..wekk!!
mna ada sweet.. :p