Tuesday, November 2, 2010

The New Story Begins...

salam semua...
ni adalah 1st blog aku..
sblum ni aku x pernah bwat apa2 blog..
so..
kalau ada rsa yg x best tu, standard la an? sya bdak baru blaja
''saya baru nak belajar''

ok sbb apa aku start lambat sgt ngan blogging ni?
skrg ni act final exam..tp aku tgk mmber2 aku smua kalut ke blog..
aku pon xtaw arah, bwat gak ah blog..

tgk mcm ok..best..tu ah kan?
bleh gak karang2 tym boring2..
heheh..

aku tulis ni pon pendek jer..pham2 jer la..pkai wifi hack..
mna nk taw stg dorg tutup, xleh nk post..
rugi jer karang pnjang2 mcm tulis ''nota cinta''



ok..aku angkat kaki untuk td0..satg mlam ke library..
untuk study.. dont waste ur time, use wisely..~~

No comments: